Maartje

Maartje

Ik ben Maartje Doldersum-Sijbesma, 34 jaar en moeder van 3 jongens. Samen met mijn man en kinderen woon ik in hartje Berlikum. Naast dat ik mede eigenaar ben van Ukkepukvoetbal geef ik ook elke zaterdagmorgen les. Dit doe ik met heel veel plezier. Mijn hele leven staat namelijk al in het teken van sport. Wat het ook mag zijn ik hou er van! Kinderen en ouders een plezierige en leerzame ochtend geven is mijn doel. Niks moet, alles mag. Hopelijk zie ik jullie snel, tijdens de lessen!

Marcel

Marcel

Ik ben Marcel Frankena. Samen met Maartje oprichter van Ukkepukkvoetbal. Vanaf jonge leeftijd ben ik in Leeuwarden en omstreken al bezig in de zogenaamde “voetballerij”. Dit nieuwe concept, spelend sporten met de allerjongsten, vind ik een geweldig concept. Kinderen eerder, meer en gevarieerder laten bewegen op muziek samen met een van de ouders is een groot succes.

Kim

Kim

Ik ben Kim Bos, 34 jaar en woonachtig in Stiens samen met mijn vriend. Ik ben een enthousiaste dame die affiniteit heeft met voetbal, zelf heb ik tot en met 2019 gevoetbald en gekeept. Daarnaast heb ik een aantal jaar jeugdteams getraind bij SC Leovardia. Ik heb de opleiding sport en bewegen gevolgd in Groningen. Ik vind het super leuk om elke zaterdagmorgen training te geven op een speelse manier aan jonge kinderen i.c.m. hun ouders.